Hotspot | Mimi’s Cupcakecafé, Venlo

Toen ik in Australië was, waren freakshakes daar een enórme hype. Ik ging dan ook langs bij een café dat bekend stond om haar bizarre milkshakes. Gelukkig is de trend inmiddels overgewaaid naar Nederland, maar hier in Limburg is er helaas nog weinig van te merken. Ook daar komt gelukkig langzaam verandering in: op steeds meer plekjes verschijnen de freakshakes op de menukaart.

Zo ook bij Mimi’s Cupcakecafé, in Venlo. Lekker dichtbij ook, voor mij. En sowieso: een cupcakecafé, hoe leuk is dat? Het lijkt me enorm leuk om ooit zo’n tentje te mogen runnen. Samen met een vriendinnetje ging ik naar Venlo, om die freakshakes te proberen!

Ken je dat gevoel dat je als kind binnenstapte in een snoepwinkel? Waarschijnlijk wel. Dat gevoel overkroop me een beetje toen ik Mimi’s Cupcakecafé binnenstapte. Het zoete droop van de plek af, zo leuk! Wat mij ook opviel, was de etalage met de cupcakes. Wat zagen die er lekker uit!

0000020171027_133125

000020171027_133119

Tijd om een freakshake te kiezen! De keuze bestond uit een aardbeien, unicorn, aardbeien/unicorn, koffie en chocolade. Als koffieliefhebber koos ik de koffieshake, mijn vriendin ging voor de chocoladeshake. Na een tijdje stonden er twee gigantische shakes voor onze neuzen. Wow! Wat zag dat er fantastisch uit zeg! Regelrechte foodporn.

000020171027_134220

000020171027_134230

Ik had mijn lunch overgeslagen en dus enorme honger, dus ik kon niet wachten! Na de nodige foto’s begonnen we met het “opdrinken” van de shake. Dat schrijf ik tussen aanhalingstekens, want echt drinken kun je het niet helemaal noemen. Met alles wat er bovenop ligt, ben je meer aan het eten dan aan het drinken. Slagroom, een cupcake, blokjes karamel, een krakeling, koffiebiscuits, discodip én dan was het glas zelf ook nog eens besmeerd met chocolade en nougatine. Wauw!

Wat was het allemaal lekker zeg! Het voelde echt alsof ik alles mocht proeven in die snoepwinkel. Ik was ook heel benieuwd naar de shake zelf. Die bleek superlekker! Het smaakte écht naar koffie. De shake zelf was dan ook niet té zoet, waar ik wel een beetje bang voor was. Maar dat maken de toppings helemaal goed. Fantastische combinatie! Ook de chocoladeshake was lekker, die had wat weg van chocomel.

Wat een aanrader zeg! Ik kan jullie allemaal aanraden om zo’n shake te gaan drinken, jeetje wat een beleving! Alle calorieën waard. Tip van mij: sla je maaltijd over en denk niet te licht over zo’n shake, want hij vult echt enórm.

Naast cupcakes en freakshakes kun je bij Mimi’s Cupcakecafé ook ontbijten, lunchen en een high tea/coffee doen. Mimi’s Cupcakecafé vind je in het centrum van Venlo, in de Jodenstraat.

Heb jij al eens zo’n freakshake gedronken?

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s