Hotspot | Fifty/Fifty, Den Bosch

Vorige week was ik dus in Den Bosch en van jullie had ik een groot aantal tips gekregen (superleuk, dankjewel!). Ik ontbeet bij het superleuke Van de Kaart en ging ’s middags langs bij semi-healthy afhaalrestaurant Fifty/Fifty. Je kunt daar havermoutjes, salades en soft shell taco’s scoren. En voor dat laatste ging ik: een soort wraps, gevouwen tot tacoschelpen. Klinkt goed toch?!

000020171020_161455

Wat mij vooral opviel is dat er enorm veel keuze voor vegetariërs was. Wat was het lastig kiezen zeg! De vegetarische opties waren een taco met falafel, geroosterde paprika, mais en avocado; een taco met jalapeño pepers, mango, zwarte bonen en koriander; en een taco met mozzarella, tomaat, basilicum en balsamico. Ik moet zeggen, ik vond het heel lastig om te kiezen, want ze klinken stuk voor stuk enorm lekker. Uiteindelijk besloot ik toch voor één van mijn all time favorieten te gaan: falafel.

Voor de vlees- of visliefhebbers is er ook genoeg keuze; denk aan taco’s met kip en gefrituurde uitjes, bief en limoen of zelfs kreeft met cocktailsaus.

000020171020_162045

000020171020_162026

Ik kreeg mijn bakje met soft shell taco en allereerst: het ziet er gewoon superleuk uit! Ik was heel benieuwd! Eerst natuurlijk even foto’s maken, maar ik stond te popelen om te proeven. Ik was blij met mijn keuze voor deze soft shell taco: de combinatie van falafel, geroosterde paprika, mais en avocado was heerlijk! Daarnaast zat er nog een zelfgemaakt yoghurt/limoensausje overheen, en die vond ik ook enorm lekker!

Naast bekers havermout, salades en soft shell taco’s, kun je ook nog lekkere gebakjes scoren bij Fifty/Fifty. Zo zag ik onder andere verrukkelijke red velvet taart, notenkoek en fudge staan. Lekker!

0000020171020_162628

000020171020_163018

Het restaurantje zelf ziet er ook heel tof uit, vanuit de straat ziet het eruit als een soort afhaalraam. Daarnaast heeft het een beetje de uitstraling van een Amerikaanse diner in de jaren ’70, heel tof! Fifty/Fifty vind je aan de Snellestraat, lekker in het centrum van Den Bosch.

Ben jij al eens bij Fifty/Fifty geweest? Of bij een ander tacorestaurant?

Advertenties

Een gedachte over “Hotspot | Fifty/Fifty, Den Bosch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s