Review | Red Band Veggie

Hoera, steeds meer snoepmerken gaan veggie! En zo ook Red Band, een snoepmerk waar ik altijd groot fan van was, tot ik vegetariër werd. Want toen kon ik die snoepjes ineens niet meer eten. Nou ben ik helemaal niet zo’n grote snoepkont, maar af en toe had ik van die intense cravings naar bijvoorbeeld zoetzure sleutels of winegums. En dan viel het ineens heel erg tegen dat al die snoepjes gelatine bevatten (al worden er steeds meer vega snoepjes op de markt gebracht, yay!). Tijd om de veggie varianten van Red Band te proberen, ik ben heel benieuwd!

00000020170924_151939

Van Red Band kreeg ik een pakketje met vier soorten snoepjes: een uitdeelmix met beertjes en colaflesjes, een zak perziken en een zak zure mix.

Uitdeelmix – beertjes & colaflesjes

Deze zak is dus eigenlijk vooral bedoeld om uit te delen, maar het is natuurlijk ook handig als portie controle. Zo eet je niet meteen een hele grote zak snoep leeg, maar houd je het bij een bescheiden hoeveelheid. In de uitdeelzak zitten zachte, zoete beertjes en colaflesjes.

000020170924_152055

De colaflesjes zijn precies zoals ik me die herinner, je proeft ook echt de cola in de snoep. De beertjes vond ik persoonlijk iets minder, omdat het een beetje lijkt alsof je de kleurstoffen (overigens wel natuurlijk, yay!) in het snoep proeft. Dat valt helaas wat tegen.

Perziken

Naar deze zak perziken was ik het meest benieuwd. Het waren altijd één van mijn lievelingssnoepjes, en ik heb ze dus inmiddels al meer dan vier jaar niet gehad. Toen ik de zak open maakte, kwam de zoete geur me al tegemoet. Het rook lekker fruitig.

000020170924_152256

00020170924_152321

De perziken waren iets zachter dan ik me herinner, maar dat kan dus ook zijn omdat er minder gelatine in zit, en dat zorgt voor de stevigheid. Maar dat deed dus absoluut niet af aan de smaak, wat zijn ze lékker! Echt lekker zoet en met een fruitsmaakje. Fijn dat ik deze weer kan eten!

Zure mix

Ik was ook altijd fan van zure snoepjes, dus ook naar deze zak was ik erg benieuwd.

000020170924_152459

Ook deze zure mix vind ik weer lekker! De snoepjes zijn niet te hard, wat ik zelf lekkerder vind dan snoep dat zo hard is dat je tanden ervan afbreken.

Je kunt deze veggie snoepjes van Red Band nu ook zélf proberen: ze zijn nu ook in de supermarkt te krijgen!

Heb jij ze al geprobeerd?

Dit bericht wordt níét gesponsord door Red Band, maar ik ontving wél een leuk pakketje, waarop ik besloot om deze review te doen.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s