Review + winactie | Katja Kokindjes Mix

Wat veel mensen niet weten, is dat lang niet al het snoep vegetarisch is. Veel snoepjes bevatten namelijk dierlijke gelatine, dat afkomstig is van varkens. Katja is echter een merk dat snoep en drop zónder dierlijke gelatine produceert. Daarnaast is snoep en drop van Katja nog eens glutenvrij.

De dropjes met zoethoutsmaak, Kokindjes, bestaan dit jaar 50 jaar en daarom heeft Katja een nieuwe mix geïntroduceerd: een combinatie van die authentieke dropjes met drie winegums-achtige snoepjes. En ik mocht ze proberen!

000020170717_121818

Ik ben helemaal niet zo’n snoeppersoon en ik heb er dan ook vaak geen enkele moeite mee om snoep af te slaan omdat het niet vegetarisch is. Maar soms heb ik ineens enorme trek in snoep en op die momenten ben ik blij dat de snoepjes en dropjes van Katja bestaan. Vegetarische winegums heb ik tot nu toe echter nog niet kunnen vinden. Tot nu, tot deze Kokindjes mix.

000020170717_121151

000020170717_121236

In de mix zitten dus zachte zoete dropjes met zoethoutsmaak; en drie soorten fruitgums, met appel-, aardbei- en perziksmaak. Ook deze snoepjes en dropjes zijn dus gelatinevrij én glutenvrij (“maximaal 20 mg gluten per kg”). Tijd om ze te proberen!

000020170717_121920

Zowel de dropjes als de fruitsnoepjes zijn zoals ze horen te zijn! Geen gekke chemische smaakjes omdat ze geen gelatine bevatten, maar ze proeven precies als snoep en drop mét gelatine. De fruitsnoepjes zijn te vergelijken met winegums, maar in plaats van een vreemd smaakje herken je de fruitsmaak. Hoewel ik meer van zoute drop houd, vind ik deze dropjes ook echt lekker. Ook deze zak is weer een aanrader dus!

Ook eens proberen?

Benieuwd geworden? Wil jij ook eens proeven? In samenwerking met Katja mag ik een pakket vegetarisch en glutenvrij snoep en drop weggeven!

000020170717_121712

Het enige wat je hoeft te doen, is een reactie achterlaten op Facebook. En vergeet niet om ook even de Facebookpagina van Boter, Kaas & Eieren blog en de Facebookpagina van Katja te liken! De winnaar wordt na dit weekend bekendgemaakt.

Dit bericht wordt níét gesponsord door Katja, maar ik ontving wél een leuk pakketje, waarop ik besloot om deze review te schrijven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s