Review + winactie | Johnny Doodle Honeycomb Crunch Dates, Hazelnut Crunch Praline & Apple Crumble Pie

Dat ik fan ben van Johnny Doodle, is inmiddels geen geheim meer. Al eerder schreef ik reviews over chocoladerepen van het relatief nieuwe merk, en nu zijn er weer drie (!) nieuwe repen.

00020170711_144700

Het merk komt met een pure reep, een witte reep en één van melkchocolade. En wederom met verrassende smaakcombinaties. Pure chocolade met stukjes dadels en krokante honeycomb; melkchocolade met gekarameliseerde hazelnoten en pralinestukjes; en witte chocolade met knapperige koekjes en appel-kaneelstukjes, net als appeltaart. Tijd om te testen!

Dark Honeycomb Crunch & Dates

0000020170711_150358

0000020170711_150436

Ik ben helemaal niet zo’n fan van pure chocolade, vaak omdat het een hele bittere smaak heeft. Deze reep van Johnny Doodle weet die intens bittere smaak echter te vermijden, door het zoete van de dadels en de honeycomb. In zijn geheel maakt deze combinatie het tot een lekkere reep! Niet mijn meest favoriete reep allertijden, maar zeker het proberen waard!

Deze reep is vanaf augustus verkrijgbaar bij Hudson’s Bay.

Milk Hazelnut Crunch & Praline

000020170711_150733

00020170711_150739

Melkchocolade van Johnny Doodle is altijd heerlijk romig en zacht, zo ook deze reep. De stukjes krokante hazelnoot geven de zachte reep een lekkere bite, en de pralinestukjes maken de reep nóg romiger. Dit is echt een fantastische reep, als je het mij vraagt! Vooral de stukjes gekarameliseerde hazelnoot zijn intens lekker. Nieuwe favoriet!

Deze reep is inmiddels al verkrijgbaar bij leden van de Superunie (o.a. PLUS, Coop, Spar en Deen).

White Apple Crumble Pie

000020170711_151114

Als beweerd wordt dat een reep naar appeltaart smaakt, verwacht ik een chemische smaak. Deze witte reep bewijst echter het tegendeel. De knapperige koekjes en de appel-kaneelstukjes maken dat de reep écht naar appeltaart smaken. Bizar, maar het is echt zo. Wauw! Ook de combinatie met de witte chocolade is heerlijk. Wederom een aanrader!

Deze reep is inmiddels verkrijgbaar bij alle Jumbo supermarkten.

000020170711_145520.jpg

Ik vrees voor het moment dat Johnny Doodle met een reep komt die absoluut niet lekker is, want wederom ben ik zeer te spreken over alle nieuwe repen! Eén van mijn favoriete dingen van het merk is dat ze altijd met verrassende combinaties komen en dat het nooit nep of chemisch smaakt.

Zelf ook eens Johnny Doodle proeven? Doe mee met de winactie!

20170717_115757

Wil jij ook eens proeven? In samenwerking met Johnny Doodle mag ik nu één van mijn favoriete repen en mijn favoriete zak fudge weggeven! Het gaat om een reep Milk Chocolate Fudge Brownie, melkchocolade met stukjes fudge én stukjes brownie (hallelujah!) en een zak Salted Caramel Fudge.

Het enige wat je hoeft te doen, is een reactie achterlaten op Facebook. En vergeet niet om ook even de Facebookpagina van Boter, Kaas & Eieren blog en de Facebookpagina van Johnny Doodle te liken! De winnaar wordt na dit weekend bekendgemaakt.

Advertenties

Een gedachte over “Review + winactie | Johnny Doodle Honeycomb Crunch Dates, Hazelnut Crunch Praline & Apple Crumble Pie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s