Hotspot | Sappi, Rotterdam

Toen ik een half jaar in Australië woonde, maakte ik kennis met het idee van een sapjesbar. Een bar waar je voornamelijk smoothies en juices kon bestellen, en soms ook nog andere dingen zoals sandwiches of salades. Groenten en fruit staan centraal. Hier in Nederland bestaan zulke sapjesbars ook wel, maar niet op het platteland, waar ik woon.

00020170618_125911

Dus toen ik afgelopen weekend in Rotterdam was, ging ik graag op bezoek bij Sappi. Bij Sappi kun je terecht voor smoothies, juices, koffie, sandwiches en salades. Naast een menukaart waar fantastische dingen op staan, ziet de sapbar er ook echt superleuk uit! Na lang twijfelen, bestelde ik een Super Protein smoothie en een cream cheese pesto sandwich.

00020170618_122757

00020170618_123337

Tijdens het wachten, kwamen er nog een heleboel andere klanten. Veel mensen kwamen eventjes een koffie of een smoothie “on the go” halen, iets wat ik dus ook regelmatig deed toen ik in Australië woonde, en ook zou doen als er hier zo’n sapbar om de hoek lag. Oh, wat mis ik dat.

Ik kreeg een felpaarse smoothie, vers gemaakt van banaan, bosbes, avocado, kwark en proteïne. De smoothie bleek friszoet (absoluut niet té zoet!), met af en toe een zuur tintje. Daarnaast maakte de avocado het geheel lekker romig, echt lekker!

00020170618_124333

De sandwich bevatte één van mijn favoriete combinaties: cream cheese, pesto, tomaat en basilicum. Ik was heel benieuwd! Geheel tegen mijn verwachtingen in, werd de sandwich warm geserveerd. Het brood was héérlijk krokant en dat was echt enorm lekker!

00020170618_124251

000020170618_124321

Kortom, als je het mij vraagt is Sappi echt een aanrader om een drankje voor onderweg te halen, of om daar lekker op je gemak te gaan lunchen!

Sappi vind je aan het Binnenwegplein (in de buurt van de Coolsingel) in Rotterdam. Metrostation Beurs ligt vlak langs de sapbar.

Ben jij al eens bij Sappi langsgeweest? Of een andere sapbar?

Advertenties

Een gedachte over “Hotspot | Sappi, Rotterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s