Review | Tony’s Chocolonely Melk Meloen Framboos

Ieder half jaar komt Tony’s Chocolonely met een nieuwe estafettereep. Een chocoladereep die na een half jaar het stokje doorgeeft aan een nieuwe smaakje. Na de winterse melk kaneelbiscuit komt Tony’s nu met een zomerse chocoladereep: melk meloen framboos.

Melk kaneelbiscuit was een beetje aan de flauwe kant als je het mij vraagt. Wel hele lekkere chocolade, maar de smaak van kaneelbiscuit had wat mij betreft iets sterker aanwezig mogen zijn. Ik ben heel benieuwd hoe de nieuwe reep smaakt!

Om eerlijk te zijn, was mijn eerste reactie iets als  “Meloen en framboos?! In een CHOCOLADEREEP?”. Twee smaken die je eigenlijk niet zo snel zou combineren, maar het zou zomaar een groot succes kunnen zijn (denk maar aan karamel zeezout, hartjes voor die reep!). Tijd om te testen.

0020170524_125634.jpg

De wikkel vertelt me dat er stukjes gevriesdroogde meloen en stukjes gevriesdroogde framboos in de reep zitten. Yay! Zijn het in ieder geval echte stukjes, geen smaakstoffen. Ik breek de reep in stukjes en zie dat er ook écht stukjes in zitten (goh!).

00020170524_130002

En dan het proeven.. over de melkchocolade hoef ik inmiddels weinig meer te zeggen. Die is gewoon superlekker, zoals we allemaal van Tony’s gewend zijn. Tony’s melkchocolade is altijd lekker romig.

000020170524_125903

000020170524_130032

De stukjes meloen en framboos zijn verrassend lekker in de chocoladereep! De framboos in de reep zorgt voor een friszure smaak en dat blijkt dus echt heel lekker in combinatie met romige melkchocolade. Het zoete van de meloen proef ik vooral in de nasmaak, ook heel lekker!

Wat ik ook erg lekker vind, is dat het fruit een bepaalde bite heeft. Ik denk omdat het gevriesdroogde stukjes meloen en framboos zijn, dat maakt het een beetje crunchy in plaats van zacht (zoals fruit normaal is).

Al met al, een verrassend lekkere zomerse reep!

Heb jij ‘m al geprobeerd? Wat vond je ervan?

Advertenties

Een gedachte over “Review | Tony’s Chocolonely Melk Meloen Framboos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s