Recept | Broodje veggie

Je eigen broodje bedenken, met de mogelijkheid dat dat broodje ook echt verkocht gaat worden.. Die kans kon ik natuurlijk niet laten schieten! Ik “ontwierp” een broodje met avocado, rucola, falafel, tomaat en rode ui! Stem jij op mijn broodje? Vind ik lief, én dan kun je ‘m misschien binnenkort wel zelf in de broodjescorner van één van de Vissers Olie tankstations scoren!

Benodigdheden:

  • Meergranen broodje
  • ½ rijpe avocado
  • Handje rucola
  • 3 à 4 stukjes falafel
  • ½ tomaat
  • ¼ rode ui
  • (Yoghurt)mayonaise

Snijd het broodje in twee helften. Prak ondertussen de halve avocado met een vork (of met een keukenmachine/staafmixer, maar met een vork gaat het prima!). Voeg hier eventueel wat (kruiden)zout en zwarte peper aan toe. Smeer de avocadospread dan op één helft van het broodje.

Doe de rucola hierop. Snijd de falafelstukjes doormidden en leg deze op het broodje. Snijd tenslotte de tomaat en rode ui in grove stukken en doe deze op het broodje. Maak het geheel af met een klein beetje (yoghurt)mayonaise.

20170314_074100

Via deze link kun je op mijn broodje stemmen! Het duurt maar een halve minuut en je hebt er alleen een Facebookaccount voor nodig. Bedankt voor het stemmen, vind ik heel lief!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s