Review | Hands Off My Chocolate Crispy Cookie & Caramel Macchiato

Sinds bijna 2,5 jaar is Hands Off My Chocolate een feit. Een bedrijfje van twee personen, ontstaan uit de liefde voor chocolade. Op moment van schrijven hebben ze acht verschillende smaken, allen gemaakt van Belgische chocolade. Bereid je voor, want het is een hele mond vol: Crispy Cookie, Caramel Macchiato, Friendly Dark, Seriously Dark, Double Dark, Melting Milk,White meets Milk en Milk meets Dark. Ik kocht de twee smaakjes die mij het meeste aanspraken en heb ze met liefde getest.

00020170203_153705

De chocoladerepen zien er anders uit dan de “standaard” chocoladereep. In plaats van blokjes zijn het rondjes en dat ziet er al heel leuk uit. Op ieder blokje staat “mine”, want daar gaat het tenslotte om: chocolade helemaal alleen voor jezelf. Het oog is in ieder geval al erg tevreden. Tijd om te proeven!

Crispy Cookie Caramel & Seasalt (milk chocolate)

00020170203_153802

Onwijs lekkere chocolade! Lekkere melkchocolade, met crunchy stukjes koek en een lichte zeezout-smaak. Precies het begrip “karamel zeezout” zoals het hoort te zijn. De stukjes in de chocolade geven het een lekkere bite. Daardoor verorber je niet de hele reep in drie seconden, zoals dat wel eens per ongeluk kan gebeuren met chocolade (dat kennen we allemaal wel, toch?).

Caramel Macchiato (triple chocolate)

00020170203_153941

Deze smaak combineert donkere chocolade met melkchocolade en witte chocolade. En met een vleugje koffiesmaak erdoorheen is dat dus echt héél erg lekker! Ook hier proef je heel licht stukjes in de chocolade, en na een blik op de ingrediënten te hebbe geworpen, blijken dit wederom crunchy karamel en een twist van zeezout te zijn! Nóg een favoriet HOMC-smaakje hoor!

Ik had de chocolade van Hands Off My Chocolade nog nooit geprobeerd, maar ik kan oprecht zeggen dat ik wéér een favoriet chocolademerk erbij heb. De twee smaakjes die ik nu geprobeerd heb, leken mij het meest “speciaal”, maar ik ben nu ook wel benieuwd naar de andere zes smaakjes (en al helemaal naar nog meer nieuwe repen!).

Heb jij de chocolade van HOMC al eens geprobeerd? Wat is jouw favoriete smaak?

Advertenties

Een gedachte over “Review | Hands Off My Chocolate Crispy Cookie & Caramel Macchiato

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s