Review | Tony’s Chocolonely Melk Kaneelbiscuit

Ieder half jaar komt Tony’s Chocolonely met een nieuwe estafettereep. Een chocoladereep die na een half jaar het stokje doorgeeft aan een nieuwe smaakje. Na melk passievrucht yoghurt (waarom heb ik die nooit geproefd?!) kwam Tony’s een tijdje geleden met een winterse chocoladereep: melk kaneelbiscuit.

Kaneelbiscuit heeft voor mij iets nostalgisch en al helemaal in de winter. Lekker warm bij de haard, met een kop warme chocolademelk om je kaneelbiscuitje in de dippen. Voel je die sfeer al?

0020161204_123627

0020161204_123736

Tijd om te proeven!

De chocolade zelf is gewoon superlekker, zoals chocolade van Tony’s altijd is. En melkchocolade is sowieso al mijn favoriet. Er zitten ook echte stukjes kaneelbiscuit in! Maar wat ik een béétje jammer vind, is dat je de kaneelbiscuit slechts heel lichtjes proeft. Ik had ‘m iets sterker verwacht. De kaneel proef je een heel klein beetje maar de smaak is eigenlijk te subtiel, als je het mij vraagt.

Deze estafettereep is nog tot begin mei 2017 verkrijgbaar bij Albert Heijn en kost €3,19. Ik ben heel benieuwd welke reep het stokje over zal nemen! Wat voor reep zou jij graag willen proeven?

Advertenties

6 gedachtes over “Review | Tony’s Chocolonely Melk Kaneelbiscuit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s