Blog | Een terugblik op 2016

De aller-, allerlaatste dag van 2016, een fantastisch jaar als je het mij vraagt. Tijd om terug te blikken op mijn (blog)jaar.

Mijn 2016

In februari vertrok ik voor een half jaar naar de andere kant van de wereld. Mijn blog stond even op een laag pitje want ik was vooral bezig met enorm genieten van Australië en Nieuw Zeeland.

Na een hele lange stilte op mijn blog besloot ik jullie een kijkje te geven in het (culinaire) leven in Australië, waar ik op dat moment woonde. Ik gaf jullie een rondleiding door de supermarkt en nam jullie mee naar de leukste eettentjes in Sydney en Melbourne.

Toen ik eind juli terugkwam in Nederland, had ik zogezegd wat opstartproblemen. Het was weer even wennen in Nederland. Een ritme was ver te zoeken (backpackers weten waarschijnlijk precies wat ik bedoel!) en daardoor kwamen dingen als bloggen op een laatste plaats.

Langzaam maar zeker kwam het bloggen weer op gang en belangrijker: ik kreeg er zelfs nóg meer plezier in. Ik kreeg zelfs af en toe toffe pakketjes opgestuurd en mocht begin december naar een event voor foodbloggers. Onwijs leuk!

De meest gelezen blogberichten van 2016:

Erg leuk vond ik dat die blogs over Australië het bij jullie erg goed deden. Zo staan ‘Een rondje door de supermarkt in Australië’ en ‘Hotspots in Australië’ allebei in de top vier van meest gelezen blogs. Ook reviews vielen erg goed in de smaak (en die vond ik zelf ook heel erg leuk om te doen!). Zo testte ik dit jaar onder andere eiwitrepen, chocoladeletters en pepernoten en die reviews staan in de top zes van meest gelezen berichten.

En 2017?

Zoals het er nu uitziet, hoop ik in 2017 weer net zo veel te gaan bloggen als de afgelopen drie maanden. Recepten, reviews, blogs.. er staan al een heleboel ideeën ergens op een notitieblaadje gekrabbeld. Ook ben ik onlangs een Facebookpagina gestart voor mijn blog en ik hoop dat die komend jaar gaat groeien.

Tenslotte wil ik jullie nog heel graag bedanken, want jullie blijven terugkomen. En dat vind ik heel erg tof! Ik wens jullie alle goeds voor het nieuwe jaar en hopelijk zie ik jullie snel weer hier terug. Heel veel liefs en een fijne jaarwisseling!!

Advertenties

2 gedachtes over “Blog | Een terugblik op 2016

  1. Ik heb je dit jaar met veel plezier gevolgd op Instagram en Bloglovin. Facebook heb ik net ook aan het rijtje toegevoegd 😉

    Een hele fijne jaarwisseling en ik ben benieuwd naar je blogartikelen volgend jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s