Review | Giftbox van Op Jouw Gezondheid

Afgelopen weekend stond er een postkoerier met een su-per leuk pakketje voor de deur. Of pakket, beter gezegd. Een enorme, groene doos van Op Jouw Gezondheid. OJG is een bedrijf dat staat voor giftboxen, gevuld met gezonde en biologische voeding. Hun doel is mensen de mogelijkheid geven om op een leuke manier een gezond(er) cadeau te geven. Erg fijn vind ik dat er opties zijn voor vegetarische, veganistische en glutenvrije producten.

00020161127_124353

Ik kreeg een giftbox vol (biologische) borrelproducten. Producten om verantwoord te genieten van een herfstige zondagmiddag bij de kachel, of een avondje borrelen met vrienden. Ik zag het al helemaal voor me. Rode wijn of een biertje met tortillachips en salsadip, een schaaltje olijven of een toastje met zongedroogde tomatenspread. En dat alles dus biologisch én vegetarisch.

De box heeft een onwijs toffe uitstraling. Producten liggen tussen het stro en er zit een leuk kaartje  bij. Ook zitten er hele leuke infokaartjes bij, die je iets meer vertellen over OJG en hun biologische producten.

00020161127_125013

00020161127_125027

00020161127_125100

Tijdens het uitpakken haalde ik het ene leuke product na het andere uit de doos. Wát een leuke box! Zo leuk om te krijgen! Zo veel lekkers! Waar ik vooral heel erg enthousiast over ben, zijn de olijfhouten plank en de Zuperzozial bowls, gemaakt van natuurlijke materialen als bamboe en mais. Ik vind ze onwijs mooi, allebei.

00020161127_130136

En ik zou geen foodblogger zijn, als ik niet meteen een aantal producten ging uitproberen. Zondag stond dan ook een beetje in het teken van borrelen. En dat vond niemand erg.

00020161127_130423

00020161127_132315

Ik was vooral heel erg fan van de salsadip.  Dat het een biologisch product is, zonder chemische toevoegingen, proef je dan ook. De salsadip heeft een pure, echte smaak. Overigens is deze ook heel erg lekker op een vegaburger, met verse, gebakken paprika en ui. Je próéft de natuur. Ook de zongedroogde tomatenspread viel erg in de smaak. Pure groenten in plaats van gekke E-nummertjes; en dat proef je.

00020161127_132733

00020161127_132849

Eén ding is duidelijk: ik ben helemaal fan!

Wil jij ook je geliefde, familielid of vriend(in) verrassen met zo’n giftbox? Op de website van Op Jouw Gezondheid kun je kiezen uit diverse boxen met leuke thema’s. Denk aan een borrelbox zoals de box die ik kreeg, een theebox of een box voor een kookfanaat. De box, met een zelf uitgekozen kaartje, met jouw eigen boodschap erop, kun je zelf afgeven, of hij wordt voor je verstuurd.

Nog niet helemáál enthousiast? Kijk dan eens op de website van OJG, opjouwgezondheid.com.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s