Review | Chocolade van chocoladebezorgd.nl

Het allereerste Valentijnscadeautje voor Boter, Kaas & Eieren blog! En guess what? Ik ben hartstikke verliefd op dit heerlijke stuk ambachtelijke Belgische chocolade.

Chocoladebezorgd.nl is een webwinkel met ambachtelijke chocoladegeschenken. Alle chocolade wordt met de hand gemaakt, van Belgische chocolade. Het leukste vind ik dat je op al die chocolade je eigen tekst, logo of foto kunt laten zetten. Speciaal voor Valentijnsdag heeft chocoladebezorgd.nl nu Valentijnschocolade, zodat je je lief kunt verrassen met een chocoladehart, chocoladebonbons of een ander leuk cadeau van chocolade. En superhandig: de volgende dag al wordt je bestelling aan de voordeur afgeleverd.

V4

Al bij het openmaken van mijn Valentijnspakketje, smolt mijn hart. Wat zag het er lekker uit! Ik kreeg een hart van melkchocolade, gedecoreerd met pure chocolade, karamelblokjes en zeezout. Dat moet wel een goede combinatie zijn. Het ziet er werkelijk prachtig uit. En hoe ontzettend tof is die tekst dan?!

V

V2

Proeven. Tsja. Ik wilde dolgraag proeven van dit chocoladehart, maar het zag er zo ontzettend mooi uit dat ik het zonde vond om een stukje af te breken. Nieuwsgierig als ik ben, heb ik toch maar een stukje afgebroken.

Whaaaa! Een ware smaakexplosie in je mond. Romige melkchocolade die ontzettend zacht van smaak is, met pure – niet té pure – chocolade en dan ook nog met karamelblokjes en de lichtzoute nasmaak. Wát een goddelijke combinatie. Ook mijn testpanel (mama) was enorm enthousiast over de chocolade. De melkchocolade is niet te dik én niet te dun en de verhoudingen tussen de twee soorten chocolade, de karamel en het zeezout lijken echt perfect. Als je het mij vraagt, is dit het perfecte cadeau voor je geliefde!

V6

V7

Chocoladebezorgd.nl heeft naast melkchocolade ook witte en pure chocolade. En als je lover niet zo van karamel en zeezout houdt, kun je bijvoorbeeld ook hazelnoten, suikerhartjes, smarties of mokkaboontjes kiezen.

Je kunt de Valentijnschocolade anoniem laten versturen, of een (gratis!) persoonlijk kaartje mee laten sturen. Mocht je je geliefde willen verrassen, kun je kiezen of je de chocolade één dag van tevoren laat bezorgen (met een sticker “pas openmaken op Valentijnsdag”), maar voor slechts €3,50 extra wordt de chocolade op Valentijnsdag zelf(een zondag) bezorgd.

En hoe tof is dit dan: speciaal voor de lezers van Boter, Kaas & Eieren blog is er een kortingscode. Met de code “boterkaaseieren” krijgen jullie tot de dag voor Valentijnsdag 5% korting op alle Valentijnschocolade! Snel naar chocoladebezorgd.nl dus!

Wie ga jij verrassen op Valentijnsdag?

Heel veel liefs!

Advertenties

4 gedachtes over “Review | Chocolade van chocoladebezorgd.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s