Review | Reese’s

Reese’s zijn kleine cups van melkchocolade, gevuld met pindakaas. PINDAKAAS. Reese’s Peanut Butter Cups zijn dé candybars van Amerika. Sinds enkele jaren maakt het merk zijn opmars in Nederland, maar ik kwam er pas een tijdje geleden voor het eerst mee in aanraking. Net als elk ander product waar pindakaas in zit, belandde ook Reese’s in mijn boodschappenmandje. Tijd om het te testen. Al ben ik als pindakaaslover misschien wel al een heel klein beetje bevooroordeeld.

022twwH5oimGRB1dd45-1ScTuY8C9e31Vyf77DeYWqY,p3T3et8MPAHJfZbm8DjIK6pHpJirFdnoCu5EarjmP3A

Als je de verpakking openmaakt, ruik je de pindakaas al. Heerlijk! De eerste hap was verbluffend. Ik had niet verwacht dat het zó lekker zou zijn. Omdat het cupje niet zo heel groot of dik is, is de combinatie van chocolade met pindakaas perfect. Geen van beiden overheerst, maar het is een fijne smaakcombinatie. Het heeft een klein beetje weg van de welbekende Snickers, maar dan zonder de nootjes. En ik vind het stiekem lekkerder dan Snickers. De pindakaas is ook zo lekker smeuïg.

Naast de “gewone” cups proefde ik ook nog de XL cups, maar daar vond ik de pindakaas te zeer overheersen (ja, zelfs ik als pindakaaslover vind dat).

R2

Naast de traditionele cups met pindakaas kwam ik ook Reese’s Pieces tegen. Geen idee wat het was, maar wel het proberen waard. Het bleken een soort smarties, maar dan met pindakaasvulling. Hallelujah! Aanvankelijk lijkt het alsof je een smartie in je mond stopt en vraag je je af waar die pindakaas dan precies zit, maar dán pas komt de pindakaassmaak ineens. Heerlijk!

REESE'S3

REESE'S

Heb jij wel eens Reese’s gehad? Of heb je een andere favoriete pindakaassnack?

Liefs!

Advertenties

2 gedachtes over “Review | Reese’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s