Review | Tony’s Chocolonely Melk Popcorn Discodip, Puur Amandel Zeezout & Melk Lemon Cheesecake

Tony’s Chocolonely strijdt voor een slaafvrije chocoladewereld, met eerlijke handel. De chocolade wordt gemaakt van cacaobonen afkomstig van boeren waar het merk een langetermijn-relatie mee heeft. Door de chocoladerepen in ongelijke blokjes te verdelen, probeert het merk meer mensen bewust de maken van de misstanden in de chocoladewereld. Deze chocolade kun je daarom met een gerust hart eten. Het merk viert dit jaar haar 10e verjaardag. En wie jarig is, trakteert. Op drie limited edition repen welteverstaan. Ik haalde ze alle drie in huis en testte ze. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees gauw verder!

Melk popcorn discodip

De eerste van de drie limited editions leek me een waar feestje, want hallo: popcorn én discodip?! Mijn eerste reactie toen ik ‘m openmaakte was “er zit écht popcorn in!” Gôh, Lindy, zou je denken?

9vvNvvxvbOuuBUKhYzrvR8nxUCH--JOqdo9eK9WgWZo

Ik vond de chocoladereep lekker, maar niet overweldigend. Misschien had ik er ook wel teveel van verwacht. De combinatie van popcorn en melkchocolade is erg lekker, maar de discodip proefde ik helemaal niet in de reep. Lekker voor een avondje op de bank, maar geen favoriet voor mij.

Puur 51% amandel zeezout

Ook al houd ik helemaal niet van pure chocolade, ik wilde deze tweede reep toch per se kopen. En wat ben ik blij dat ik ‘m gekocht heb. Eerst proef je de pure chocolade met de stukjes amandel en vervolgens proef je het zeezout. Chocolade en zeezout, wát een combinatie, wauw! Ik ben echt onder de indruk van deze reep. Deze reep is overigens vegan, dus ook veganisten kunnen de verjaardag van Tony’s vieren!

9Y2qxFwZHPpnNRwYA_BFNfjG0q8qR_X1Kk26ZQCPVIo

Melk lemon cheesecake

Cheesecake en chocolade? Taart in een chocoladereep? Ik was aanvankelijk een beetje sceptisch over deze combinatie.

CdI0LqlYHarCKw4nAlYSDZ5k_EhRe-qU7MKit2SjfI8

Tony’s schrijft zelf dat de reep een beetje ‘fashionably late’ is, maar het wachten meer dan waard. En wauw, dat is echt zo. De smaak van deze derde reep overdonderde me. De combinatie van de romige melkchocolade met yoghurt, citroen-crunch en koek-crumble is weliswaar fantastisch. Ook al had er naar mijn mening nog wel een klein beetje meer citroen in de reep gemogen, dit is mijn persoonlijke favoriet. Je smaakpapillen gaan hier écht van dansen.

eBAn-kwB_gIbCmIEAkuLwXnssG13gsYD-g5npB3RGH0Heb jij de limited editions al geproefd? Wat is jouw favoriete reep? Liefs!

Advertenties

2 gedachtes over “Review | Tony’s Chocolonely Melk Popcorn Discodip, Puur Amandel Zeezout & Melk Lemon Cheesecake

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s