Recept | Tortilla taart

Wát een feestje is dit zeg: dineren met taart. Tortillataart, ook wel quesadilla pie. Ik kwam op het idee door een receptje van Charlotte van Lotte’s Lifestyle en ging aan de slag. Dit is mijn receptje en het resultaat.

Benodigdheden:

 • 1 rode paprika
 • 1 rode ui
 • 1 tomaat
 • ½ courgette
 • 2 wortels
 • ½ prei
 • 1 eetlepel paprikapoeder
 • 1 eetlepel chilipoeder
 • 750 ml tomatensaus
 • 6 (volkoren) wraps
 • geraspte kaas
 • olijfolie

Snijd de groenten in kleine stukjes en bak deze in de olijfolie. Bak de paprikapoeder en chilipoeder mee. Als de groenten doorbakken zijn, doe je de tomatensaus erbij en breng je het geheel eventueel nog op smaak met peper en zout. Laat dit sausje even pruttelen.

cyQ2_gomHRx8iODJKHbe527OVID0pWsJis98cbvi0eM

Vervolgens ga je de taart “bouwen”. Pak één wrap en leg deze op een ovenplaat of de bodem van een springvorm. Bedek die wrap met een laagje saus en leg er dan een wrap bovenop. Zo ga je door tot alle wraps op zijn. Je eindigt met een laagje saus. Strooi daar dan wat geraspte kaas over. Bak de tortillataart 20 minuten in een heteluchtoven van 200°C. Geniet van dit fijne maaltje! XX

ay8KR11J598a_aDIuRMGJIMhrR3DkZypDByFF4e0pbE

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s