Recept | Vanille proteïnewafels

Zondag is mijn bakdag (en eigenlijk is iedere dag dat wel een beetje). De tentamens staan voor de deur en eigenlijk had ik daarom vandaag geen tijd voor baksels, maar toch maakte ik vandaag deze vanille proteïnewafels. Ze zien er niet alleen heerlijk uit, ze zijn ook écht heerlijk.

Vanille proteïnewafels

Benodigdheden:

  • 4 eiwitten
  • 40 g havermout
  • 1 scoop vanille proteïnepoeder
  • ½ theelepel bakpoeder

Verhit je wafelijzer. Maal de havermout fijn met een blender. Voeg dan de eiwitten, het proteïnepoeder en het bakpoeder toe en mix tot je een goed gemengd beslag hebt. Smeer je wafelijzer in met wat boter (echt doen, ik deed het één keer niet en heb toen een halfuur staan te schrobben om dat ding schoon te krijgen én de wafels waren mislukt). Schenk het beslag in het wafelijzer, wacht enkele minuten en haal de wafels eruit als ze mooi gekleurd zijn. Voor de topping gebruikte ik kwark en besjes.

Advertenties

Een gedachte over “Recept | Vanille proteïnewafels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s